Voordelige autobanden kopen

Autobedrijf Bergsma is het juiste adres voor de aanschaf van scherp geprijsde autobanden. Wij helpen je graag aan een nieuwe set (winter-)banden met, of zonder velg. De juiste autobanden kopen voor jouw auto is belangrijk voor de veiligheid onderweg. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we altijd een scherpe offerte maken voor een nieuwe set autobanden. Zo kun je kieze uit de nieuwste modellen van Vredestein of Continental, maar leveren we ook autobanden van minder bekende merken waarbij sprak is van een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit.

Zomer- of Winterbanden

Voor het beste gebruik kies je in de periode november - maart voor winterbanden. In deze periode is het wegdek vaak nat en kan het bij vorst glad zijn. Winterbanden hebben in deze omstandigheden beter contact met het wegdek en kunnen regenwater en sneeuw sneller afvoeren. Daarnaast is het in de winter verplicht winterbanden te monteren als je bijvoorbeeld van plan bent naar Duitsland of Italië te rijden voor werk of vakantie.

Kom gerust eens langs in onze winkel voor een vrijblijvend advies over de juiste banden voor jouw auto. Naast zomer- en winterbanden kun je bij ons ook terecht voor 4-seizoenenbanden. Deze banden combineren de eigenschappen van zomer- en winterbanden en zijn daardoor een veelgekozen optie in Nederland.

Bandenwissel

Onze ervaren monteurs voeren graag een bandenwissel voor je uit. Ook als je geen nieuwe autobanden bij ons koopt, kun je hiervoor terecht in onze BOVAG garage. Onze garage is uitgerust met al het materiaal dat nodig is voor een snelle en juiste bandenwissel. Wil je jouw banden laten wisselen in onze garage? Overweeg dan ook direct het opnieuw laten uitlijnen van de wielen. Zo voorkom je onevenredige slijtage en kun je het langste doorrijden op jouw (winter-)banden.

Neem voor het maken van een afspraak contact met ons op, of kom eens langs in onze winkel.